VISNINGSRESAN – ETT FÖRSTA STEG

Även om Du varit i Turkiet förut rekommenderar vi en visningsresa med oss innan du fattar Ditt beslut. Vi erbjuder ett varierat program där vi under några dagar visar ett selekterat urval av orter samt prisvärda och trevliga boendealternativ. Ladda ned vårt informationsblad om visningsresor här.

VISNINGSRESOR PÅ DINA VILLKOR

Våra visningsresor är alltid individuella – vi reser till Alanya när det passar dig. Inga gruppresor, inga förplanerade datum – istället sker allting på dina villkor. Kontakta oss innan avresa så kan vi tillsammans planera din resa för bästa resultat.

Du väljer själv om du vill stanna 3, 4 eller 7 nätter. Vi hjälper dig att söka billigaste biljetten och vi erbjuder bra boende under resan.

INDIVIDUELLA VISNINGAR

Vi arbetar med individuella visningar. För att bäst utnyttja tiden i Alanya föreslår vi ett informationsmöte innan resan där vi går igenom önskemål, behov, budget samt hur ett köp går till i praktiken. På plats i Alanya visar vi områden och lägenheter som passar våra besökares önskemål och budget. Vi avsätter också tid för återbesök där man i lugn och ro kan gå igenom sina favoritobjekt.

VAD INGÅR I RESAN?

Boende 3 till 7 nätter i modern lägenhet

Visningar av olika sorters boende

Orientering i Alanyas olika stadsdelar

Individuella resor – inga grupper!

Inga förpliktelser, inga krav

BOKA RESA!

Det är enkelt att boka en resa. Klicka på knappen så hör vi av oss. Eller ring någon av våra medarbetare direkt.

VÄRDEFULL KUNSKAP

Under visningsresan ger vi Dig värdefull kunskap om Turkiet, dess samhälls- och infrastruktur. Vi ger Dig uppdaterad information om fastighetsmarknaden, förklarar hur ett fastighetsköp går till i praktiken, finansieringsalternativ samt om vad som ingår i våra tjänster och aftersales-service.

BOKA FLYGBILJETTER

Visningsresan är kostnadsfri – boende i en modern och rymlig lägenhet samt 1 gemensam middag ingår. Du betalar endast för din flygbiljett – och köper du en bostad på resan så återbetalar vi flygbiljetten med upp till 2000 kr/person.

RESERVATION OCH KONTRAKT

Du förbinder dig inte att köpa något under visningsresan, dock har Du möjlighet att reservera objekt med betänketid några dagar efter hemkomst. Att köpa bostad genom oss ska vara enkelt!

Ett köp börjar med att parterna undertecknar ett köpeavtal. Avtalsskrivningen sker via våra turkiska mäklarkollegor på Saray Homes Real Estate Turkey i Turkiet. I avtalet regleras handpenning och betalningsplan, inflyttningsdatum mm. När bostaden är slutbetald kan man ansöka om tapu, vilket motsvarar vår lagfart. Byggbolaget ansöker om el- och vattenabonnemang samt boendetillstånd (iskan).

OBS: Du har alltid 2 veckors ångerrätt på alla kontrakt