EXEMPEL PÅ DE KOSTNADSFRIA TJÄNSTER VÅRA KUNDER ERHÅLLER:

AFTER SALES SERVICE

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig after sales-service. I Sverige träffar man sällan mäklaren efter slutförd affär. I Turkiet är det tvärtom – här börjar vår relation egentligen först efter ditt köp. Det kommer många tillfällen där hjälp och råd både behövs och uppskattas – då hjälper vi till.

En hög grad av tillgänglighet och service är helt avgörande för våra kunder – det handlar om trygghet men också effektivitet. Om du är i Turkiet endast 1 vecka så vill du troligen inte slösa värdefulla timmar på onödiga saker – ring oss istället, vi hjälper dig under många år framöver, det ingår i affären.

TILLGÄNGLIGHET

Efter några månader börjar de flesta känna sig hemmastadda i Alanya. Det som var nytt har blivit rutin och våra kunder klarar sig i högre grad på egen hand. Men ibland behöver man hjälp ändå, t ex för ett sjukhusbesök eller för den där utflykten du alltid velat göra. Våra kunder kontaktar alltid oss i första hand oavsett vad det gäller. Vi är allltid tillgängliga, även om något akut inträffar på obekväma tider. Vi hjälper till och vi löser dina problem även flera år efter att du flyttat in. Detta kostar ingenting utan ingår i priset – en självklar service tycker vi.

VIKTIGA TJÄNSTER

 1. aurablue-efter_360x270
 2. aurablue-före_360x270

LEVERANSBEVAKNING

Köper du bostad på ritning tar det 12-18 månader innan du kan flytta in. Köper du en befintlig lägenhet så behöver den kanske renoveras? Vi ser till att just din lägenhet blir byggd på rätt sätt, att dina ändringar kommer med. Vid renoveringar tar vi in duktiga hantverkare och övervakar arbetet åt dig.

Vår personal på plats i Turkiet bevakar och dokumenterar löpande färdigställandet av Din bostad, samt ser till att beställda ändringar och tillval fungerar. Om du beställer varor, t ex möbler för leverans när du inte är på plats, ser vi till att leveransen anländer korrekt. Skulle din bostad inte vara tillgänglig vid leveranstillfället så ordnar vi med tillfällig lagring av ditt gods.

 1. inflytt-altan-360x270
 2. inflytt-vrum-360x270

INFLYTTNING

När det är dags för inflyttning hjälper vi att komma på plats i ditt nya boende. Ofta blir dagarna kring inflyttning intensiva – vi ser till att du använder tiden optimalt och slipper slösa timmar på onödig väntan, letande efter rätt affär, mm. Vi hjälper dig med alla papper samt bank- och myndighetskontakter. Vi följer med dig och köper möbler, gardiner, husgeråd och vad övrigt du önskar till din nya bostad.

I samband med ditt tillträde gör vi även en gemensam besiktning och fångar tidigt upp eventuella felaktigheter eller misstag från byggarens sida.

Kort sagt – allt du behöver för att komma på plats i Alanya hjälper vi dig med.

 1. service-vy-360x270
 2. service-lb-360x270

SERVICEAVTAL

Vi tar hand om din bostad medan du inte är i Alanya. Vi tittar till den regelbundet, släpper in hantverkare och varuleveranser, tar hand om eventuella räkningar. Har du lånat ut lägenheten så tittar vi till den när dina gäster har åkt – bara för att se till att el och vatten är avstängt så som du önskar. När du kommer nästa gång ser vi till att bostaden är i toppskick. Vi öppnar upp, vädrar och ställer in vatten, frukost eller vad du önskar till din ankomst. Självklart hjälper vi dig att boka transfer, bara maila oss dina flyguppgifter så löser vi det.

Vårt servicepaket innebär att vi håller ordning på din bostad när du själv inte är där. Vi är din förlängda arm och ser till att lägenheten är i toppskick när du vill använda den nästa gång.

VÅRA OLIKA STARTPAKET

När du flyttar in är det mycket som ska hinnas med på kort tid. Med våra startpaket får du snabbt och enkelt den nödvändigaste utrustningen i din nya bostad – samtidigt sparar du värdefulla dagar.

DUKA

Ger dig en standarduppsättning för 6 personer vad gäller olika tallrikar, olika glas och bestick.

LAGA

Ger dig en bra basutrustning i köket, t ex förvaringsburkar, tillbringare och osthyvel. Innehåller det mesta du behöver för en god middag i din nya bostad.

STÄDA

Ger dig allt smått du behöver för att hålla rent, inkl toapapper, tvål, gladpack och wettexdukar. Vi har även lagt till vattenslang och gummiskrapa till balkongen.

HANTVERKSHJÄLP

Vi har goda kontakter med hantverkare som i samband med inflyttning kan bistå med de sista justeringarna eller vara behjälpliga med att sätta upp något på väggen etc. Istället för skruva, spika, städa kan du fokusera på annat du önskar ordna när du installerar dig.

FLYGTRANSFER

Vi har förhandlat fram bra avtal med ett bra transferbolag – Alanya Express Transfer. Just nu kostar en enkel resa följande till/från Alanya (totalt pris):

ANTALYA:

 • 1-3 passagerare = 50€
 • 4-5 passagerare = 60€
 • 6 passagerare uppåt = 15€/pers

GAZIPASA:

 • 1-3 passagerare = 30€
 • 4-5 passagerare = 40€
 • 6 passagerare uppåt = 10€/pers

HYRBIL

Vill du hyra bil en eller flera dagar i Alanya så förmedlar vi gärna kontakt till bra och pålitliga lokala biluthyrare i Alanya. Kostnaden brukar ligga runt 20-25€/dag med fria mil och alla försäkringar inkluderade. Önskar du istället en hyrbil vid flygplatsen för hela din vistelse så bokar du det bäst på nätet där det finns flera olika alternativ. För perioder om en vecka och längre går det att hitta hyrbilar för 17-18€/dag via nätet, här är några uthyrare som brukar ge bra resultat.