Saray betyder palats på turkiska. Vi vill att ditt turkiska hem ska vara ditt eget Saray.

VÅRA LEDORD

Vi har valt några ledord som vi vill arbeta efter; Enkelt, Tryggt, Långsiktigt. Att köpa bostad i Turkiet via Saray Homes ska vara just så.

VIKTEN AV URVAL

Vi kan inte nog poängtera vikten av att göra ett urval och ofta handlar det om att våga välja bort.

Utbudet på den turkiska fastighetsmarknaden är enormt och antalet byggherrar en brokig skara. En del av det som säljs är under produktion och ibland köper våra kunder på ritning s k off plan. I dessa fall är det extra viktigt att känna till byggbolaget, dess ägar- och ekonomistruktur, arkitekter och konstruktörer.

Många av våra konkurrenter stoltserar med ett brett utbud, medan vi hellre arbetar med för oss kända byggbolag, helst med tillgång till referensobjekt som vi kan visa.

ATT FÖRVALTA ETT FÖRTROENDE

Att köpa en bostad i ett annat land medför för de flesta människor, en viss rädsla. Det är naturligt att känna tvivel och osäkerhet. Trots allt står du i begrepp att kanske göra ditt livs investering – i ett land vars spelregler du inte känner till. Vi har stor respekt för våra kunders situation, i allt vi gör anstränger vi oss för att skapa en trygg och framgångsrik affär för våra kunder. Slarv eller oklarheter är inte acceptabelt – det förtroende vi får måste helt enkelt mötas på bästa tänkbara sätt.

Att köpa en bostad via Saray Homes är enkelt och tryggt. Med vår ”after sales” service ser vi även till att din affär blir långsiktigt behaglig.